13 Aralık 2019 Cuma

Avşa Jandarma Karakol Komutanlığı - BALIKESİR MARMARA


Kurum AdıAvşa Jandarma Karakol Komutanlığı
Telefon+90 266 886 12 70
Telefon156 Alo Jandarma
Adres
Avşa Beldesi Deniz Mah. 124.Sok Nu:6 
İl / İlçeBALIKESİR / MARMARA

Avşa Jandarma Karakol Komutanlığı , BALIKESİR ili MARMARA ilçesinde hizmet vermektedir. Avşa Jandarma Karakol Komutanlığı kurumuna irtibat telefonu +90 266 886 12 70 numarasından ulaşabilirsiniz.

Avşa Jandarma Karakol Komutanlığı iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Bu sayfa kurumbilgileri.com web sayfasıdır, kurumun resmi sayfası değildir ve sadece bilgileri verilen telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır. Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek için yukarıda bildirilen kurum telefonundan iletebilirsiniz.

1 yorum:

  1. iyi geceler sayın jandarma komutanı bu aralar evlerinizin bahçelerine yabancı insanlar zarar ve bir güvensizlik oluşti adamızda bizler ada sakinleri olarak sokak devriyeleri istiyoruz belirli saatlarde bu yigitler küçük liman bölgesi zozan inşaatin oralarda geceleri kim oldugu belli olman insanlar ellerinde köpek sopayla yeni yapilan inşaaatlarin orda geliyorlar benimde evim var orda birisi sordugumda ne yapiyorsun burda diye yukariya cikiyorum dedi karanlikta simdi ben ve ailem güvendemi? Bizler sokaklarin semtlerin özellikle yeni yerlesim alanlarinin güvenlik kontrollerini istiyoruz saygiöarimla

    YanıtlaSil